Buna Vizitator, Login | Inregistrare
e-World, noi cautam internetul pentru tineĀ®
v2b6


Parteneri

Valid XHTML 1.0 Transitional Certificare W3C pe codul sursa din sablonul site-ului. Vezi versiunea v2b4.

[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Tagged » Mafia Wars » ghid de joc (sa invat sa joc jocul :))
ghid de joc
donmariusDate: Marti, 14.Apr.2009, 2:54 AM | Message # 1
Admin
Grup: Admin
9 mesaje Status: Offline
cand incepi jocul ai la inceput anumite puncte care le poti pune caracterului, eu le-am pus majoritatea la energie ... daca iti alegi orice alta clasa in afara de maniac atunci energia creste cu 1 pct la fiecare 5 min, deci eu am zis asa ca atunci cand nu sunt la computer sau sunt plecat sa poata creste cat mai mult. asa ca dupa cate am calculat mi-ar trebui 288 pct de energie ca sa poata creste non-stop 24h ... asta in mod normal, dar mai poti primi si energy pack care iti creste energia cu 25% si atunci poti ajunge destul de mult sa faci in 10-15 cat stai la computer.

obiecte: nu cumparati obiectele de care nu aveti nevoie, mai ales cele care aduc minusuri la profit, cumparati-le doar atunci cand vor fi necesare.

munci: eu am inceput sa fac toate muncile din "Street Thug", cu fiecare nivel completat la fiecare munca primesti bonus 1 pct la caracter, eu le pun inca la energie :). Dupa ce ai masterizat un nivel la toate muncile atunci te da in nivelul urmator... pana acuma am completat "Stree thug" adica le-am facut pe toate in nivelul 3. o mica mentiune: munca nu trece in nivelul urmator decat daca toate muncile din acea categorie au fost facute la nivelul anterior.

proprietati: nu cumparati aiurea proprietati doar pentru ca odata ai bani. stai si calculeaza care are cea mai buna rentabilitate de cumparare biggrin ... de ex:
Apartment Complex: 5,000$/ora si costa : $320,000
Marina Tourist Shops: 50,000$/ora si costa: $5,000,000
dupa cum se vede marina genereaza de 10x valoarea complexului dar costul este de: 15.625x deci mai convenabil sa cumperi este complex decat marina smile


Orice nelamurire o scrieti in forum.
 
donmariusDate: Marti, 14.Apr.2009, 2:56 AM | Message # 2
Admin
Grup: Admin
9 mesaje Status: Offline
lupte: din cate am inteles se pare ca jocul favorizeaza atacatorul, adica daca tu ataci ai sanse mai mari de reusita decat atunci cand te aperi. totusi pentru a reusi sa castigi lupta trebuie sa tii cont si de numarul de membri al bandei rivale, el nu trebuie sa fie mai mare decat al tau pentru a avea sanse mari de castig.

Orice nelamurire o scrieti in forum.
 
donmariusDate: Marti, 25.Aug.2009, 3:25 AM | Message # 3
Admin
Grup: Admin
9 mesaje Status: Offline
close

Orice nelamurire o scrieti in forum.
 
Forum » Tagged » Mafia Wars » ghid de joc (sa invat sa joc jocul :))
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:
Reclame
Statistics
copyright © donmarius 2009 - 2024