Buna Vizitator, Login | Inregistrare
e-World, noi cautam internetul pentru tine®
v2b6


Categorii
Stiinta [30]
ce mai apare nou, ce se mai descopera
IT [11]
noutati din lumea IT
Economie/Politica/Social [12]
Sanatate/Stil de viata [18]
Prezentari [1]
se vor descrie anumite produse, cum sa imbunatati performata la ele
Divertisment/Monden [12]
Stiri mondene
Istorie [10]
Personal [4]
Paranormal [4]
Parteneri

Valid XHTML 1.0 Transitional Certificare W3C pe codul sursa din sablonul site-ului. Vezi versiunea v2b4.

Main » Paranormal

Cel putin asta sustin in ultima vreme comunicatele stiintifice ale NASA. Conform observatiilor survenite in perioada de Luna plina, singurul nostru satelit natural este foarte afectat in acesta perioada lunara de catre campul magnetic al Terrei. Aceasta duce la furtuni de praf pe Luna si la frecvente descarcari ale electricitatii statice.

Noua descoperire anuntata la inceputul saptamanii de catre NASA este importanta pentru viitoarele expeditii lunare. Conform aceleiasi agentii, astronautii ar putea fi surprinsi de campul electric crescut in perioada de Luna Plina, care le-ar putea afecta sistemele de comunicatii si de etanseizare a costumului interspatial. Primele efecte ale influentarii reciproce intre Luna plina si Planeta Pamant au fost inregistrate in anul 1968 cand satelitul NA ... Citeste mai mult »
Categoria: Paranormal | Vederi: 837 | Adaugat de: donmarius | Data: 30.Sep.2009 | Comentarii (0)

Exista un petec de pamant denumit “Cimitirul Diavolului” nu departe de satul Kova din regiunea siberiana Krasnoyarsk, acoperit cu cadavrele unor pasari si animale care, in mod misterios, “refuza” sa intre in descompunere.

Vegetatia locului este saracacioasa, nu traiesc animale aici iar oamenii care se intampla sa tranziteze regiunea acuza "din senin" migrene inexplicabile si ciudate stari de anxietate. Se crede ca energia funesta a locului, responsabila de toate aceste lucruri, are de a face cu prabusirea de acum un secol a unui meteorit in apropierea raului Tunguska.

Intr-un interval de zece ani, intre 1980 si 1990, aproximativ 75 de persoane care au pornit in cercetarea "Cimitirului Diavolului" si-au aflat sfarsitul in taigaua siberiana. Trei grupuri organizate au disparut fara urma. Spr ... Citeste mai mult »
Categoria: Paranormal | Vederi: 882 | Adaugat de: donmarius | Data: 29.Sep.2009 | Comentarii (0)

“Popol Vuh” si Apocalipsa dupa mayasi

Mayasii erau un popor avansat. Exceptionali matematicieni si astronomi, ei au conceput unul din cele mai precise calendare cunoscute de om, mai exact decat cel gregorian utilizat azi. Calendarul lor a fost alcatuit in urma observarii minutioase a soarelui, a planetelor si a stelelor din Calea Lactee. Astronomii maya cunosteau - inca nu se stie cum - locatia exacta a centrului galaxiei, dand o importanta deosebita nasterii si disparitiei stelelor din acest spatiu.

Mayasii intelegeau diferit timpul fata de omul modern de azi. Noi vedem timpul ca fiind linear; el poate fi incetinit, dupa cum chiar a demonstrat teoretic Albert Einstein, insa “curge” intr-o singura directie. Prin contrast, mayasii credeau ca timpul “curge” in cicluri care se repeta periodic, la finele fiecaruia incepand unul nou, si ca ciclurile temporale isi au originea in ... Citeste mai mult »
Categoria: Paranormal | Vederi: 963 | Adaugat de: donmarius | Data: 12.Sep.2009 | Comentarii (0)

In zilele noastre, termenul de act profetic a cazut in desuetudine, dupa ce cohorte intregi de falsi mistici, ghicitori de doua parale si sarlatani de toate rasele si culorile l-au minimalizat si profanat. Cu toate acestea, cativa profeti autentici au functionat de-a lungul istoriei ca niste adevarate relee spre viitor – "relee vii" care, de multe ori, au dezvaluit adevarul despre ce va fi. Printre cei mai respectati prooroci, se numara si batranii samani ai unui trib de amerindieni pierdut prin preerile si deserturile Americii de Nord.

Profetii care mai mult sau mai putin s-au implinit

Profetie: Pamanturile pieilor rosii vor fi pangarite de cai de fier.
Implinire: Cu siguranta, profetia se refera la primele trenuri care au aparut pe teritoriile amerindiene la sfarsitul secolului XIX.

Profetie: Omul Alb va intinde fire de metal spr ... Citeste mai mult »
Categoria: Paranormal | Vederi: 913 | Adaugat de: donmarius | Data: 11.Sep.2009 | Comentarii (0)
Reclame
Statistics

Utilizatori online: 1
Vizitatori: 1
Membri: 0
copyright © donmarius 2009 - 2024