Buna Vizitator, Login | Inregistrare
e-World, noi cautam internetul pentru tine®
v2b6


Categorii
Stiinta [30]
ce mai apare nou, ce se mai descopera
IT [11]
noutati din lumea IT
Economie/Politica/Social [12]
Sanatate/Stil de viata [18]
Prezentari [1]
se vor descrie anumite produse, cum sa imbunatati performata la ele
Divertisment/Monden [12]
Stiri mondene
Istorie [10]
Personal [4]
Paranormal [4]
Parteneri

Valid XHTML 1.0 Transitional Certificare W3C pe codul sursa din sablonul site-ului. Vezi versiunea v2b4.

Main » 2009 » Septembrie » 5 » Un pui de extraterestru prins in Mexic
3:38 PM
Un pui de extraterestru prins in Mexic
Un articol aparut in ziarul electronic bild relata: http://www.bild.de/BILD/news/bild-english/world-news/2009/08/31/alien-baby-in-metepec-mexico/does-creature-have-brother-who-lives-among-us.html

În mai 2007, un aşa-zis " pui de extraterestru" ar fi fost găsit de nişte fermieri într-o capcană pentru şoareci. Încă respira când au dat de el, povestesc bărbaţii.

Tot ei spun că micul extraterestru se zbătea şi scotea sunete atât de înspăimântătoare, încât au fost nevoiţi să-l înece. Au reuşit să-i curme viaţa abia la a treia încercare, ţinându-l ore întregi sub apă, potrivit sursei citate.

Fermierii au fost de acord abia la sfârşitul anului trecut să renunţe la preţioasa captură în favoarea cercetătorilor, care s-au şi apucat de teste, iar rezultatele au fost surprinzătoare.

Forma corpului neobişnuitei vieţuitoare prezenta caracteristici întâlnite atât la şopârle, cât şi la oameni. Creierul său era foarte mare, în special partea posterioară, care la om este responsabilă cu învăţarea şi memoria. Tocmai de aceea, oamenii de ştiinţă au tras concluzia că trebuie să fi fost o fiinţă extrem de inteligentă.

Moderatorul unei emisiuni despre OZN-uri, Jaime Maussan, a facut publică întreaga poveste şi a arătat în premieră fotografii cu strania vietate : "Sunt sigur că este real", a exclamat el. Maussan încearcă să dea acum de urma unui al doilea "extraterestru", care ar fi fugit de lângă cel capturat atunci când fermierii şi-au făcut simţită prezenta.

În regiunea unde a fost descoperită creatura, oamenii raportează adesea apariţiile unor OZN-uri, precum şi ale deja celebrelor cercuri din lanurile de cereale.

Faptul ca oamenii de stiinta nu au reusit sa stabileasca mostenirea genetica a vietatii, desi s-au folosit de toate metodele cunoscute, este o dovada in plus ca aceasta nu vine de pe Pamant, crede Jaime Maussan, ufologul care a facut publica toata povestea.

“La inceput am crezut ca este vorba despre o gluma proasta, poate despre o maimuta jupuita”, a declarat Maussan pentru cotidianul german Bild. “Am luat mostre de tesut, de os, par si piele, pe care le-am trimis la trei laboratoare din Mexic si unul din Canada. Niciunul nu a reusit sa identifice ADN-ul, desi au folosit toate metodele posibile, concluzionand ca mostrele erau putrede”, a mai spus Maussan.

Puiul de “extraterestru” a ajuns in mainile lui Maussan dupa moartea subita si stranie a fermierului care l-a descoperit. Ufologul a convins-o atunci pe vaduva sa trimita probe la laborator.

Potrivit expertului american in OZN-uri Joshua P. Warren, fermierul Marao Lopez a fost gasit arzand de viu in masina sa, undeva pe marginea unui drum. Iar flacarile aveau o temperatura mult mai mare decat in cazul unui foc obisnuit.

In plus, in zona in care ciudata vietate a fost descoperita, aceeasi unde ardea si Lopez, sunt vazute frecvent OZN-uri si cercuri misterioase, care se crede ca sunt folosite de extraterestri pentru orientare.

Satenii din Metepec, Mexic, spun ca unul dintre cei doi fermieri care au prins intr-o cursa de soareci un extraterestru a fost omorat chiar de parintii ciudatei creaturi, care i-au razbunat astfel moartea.

Declaratiile unuia dintre fermieri mexicani, care a fost martor la descoperirea creaturii in capcana de soareci, par sa confirme si sa intareasca banuielile oamenilor de stiinta, cum ca exista extraterestri.

"Am vazut o a doua creatura! Cand am intrat in incapere, a iesit din crapatura unei usi si a fugit imediat afara!", a declarat fermierul.

In cazul vietatii prinse, oamenii de stiinta nu au reusit sa stabileasca mostenirea genetica, desi s-au folosit de toate metodele cunoscute. Aceasta este o dovada in plus ca ciudatenia nu vine de pe Pamant, crede Jaime Maussan, ufologul care a facut publica toata povestea.

Testele efectuate pana acum arata ca, intr-adevar, creatura este ceva nemaivazut: cu pielea extrem de fina, iar ochii, creierul si urechea interna mult mai pronuntate decat la primate.

Sursa: http://stirileprotv.ro/
Category: Stiinta | Views: 937 | Added by: donmarius
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Reclame
Statistics

Utilizatori online: 1
Vizitatori: 1
Membri: 0
copyright © donmarius 2009 - 2024