Buna Vizitator, Login | Inregistrare
e-World, noi cautam internetul pentru tine®
v2b6


Categorii
Stiinta [30]
ce mai apare nou, ce se mai descopera
IT [11]
noutati din lumea IT
Economie/Politica/Social [12]
Sanatate/Stil de viata [18]
Prezentari [1]
se vor descrie anumite produse, cum sa imbunatati performata la ele
Divertisment/Monden [13]
Stiri mondene
Istorie [10]
Personal [4]
Paranormal [4]
Parteneri

Valid XHTML 1.0 Transitional Certificare W3C pe codul sursa din sablonul site-ului. Vezi versiunea v2b4.

1 Notiuni generale asupra site-ului

1.1 Sitemap-ul se updateaza odata la 24 de ore, asa ca daca incercati sa cautati ceva si nu gasiti, atunci incercati sa cautati si in categoria respectiva, filme, programe, muzica. Aceasta nu este vina mea ci este o neconcordanta in domeniul in care este realizat, problemele le spuneti celor de la www.ucoz.com. Am pus motor de cautare alternativ, mult mai bun.

1.2 Filmele sunt puse in categorii, iar categoriile sunt create dupa IMDb.

1.3 Programele sunt puse in categorii, iar categoriile sunt create dupa Softpedia.

2 Limbaj

2.1 Toate comentariile, mesajele vor putea fi prelucrate de mine daca se va considera ca au un continut licentios.

2.2 Limba vorbita pe site este romana (nu mesengeriala: k, dc, cf, cmf, ..) si engleza. Alte limbi nu. Sunt acceptate insa expresiile: sal man, hi...sau ok, 10x, 10q

2.3 Este strict interzisa jignirea altor utilizatori. Duce automat la ban. (Banul se va lua adresa de mail).

3 Securitate

3.1 Membrii care nu sunt verificati nu vor putea posta pe site mesajele lor direct. Ele vor fi prelucrate de administrator. Am luat aceasta decizie pentru evitarea spamului.

3.2 Produsele au fost testate impotriva virusilor cu Avira Antivir. Daca doriti testarea lor cu alt antivirus, atunci le veti testa personal.

4 Litigii

4.1 Nu imi asum respunderea asupra produselor puse pe acest site, nu sunt puse pe serverul meu personal, ele exista pe servere straine, sunteti liberi sa downloadati orice produs pe propria raspundere.

4.2 Nu imi asum raspunderea pentru eventualele pagube suferite de adresa dumneavoastra de e-mail de aceea va rog nu dati parola cu care va logati pe mail (Yahoo, MSN, etc.)

4.3 Toate produsele de pe acest site le puteti folosi ca produse full, dar licenta nu este legala, de aceea va rog ca dupa ati testat un produs si v-a placut sa-l cumparati legal de la firmele autorizate sau sa-l stergeti din mediul de stocare.

4.4 Deasemenea nu imi asum raspunderea pentru eventualele pagube software si hardware pe care produsele de pe acest site sau produse, le-ar putea cauza sistemul dumneavoastra.

4.5 Orice nelamurire, sugestie va rog sa o adresati administratorului de site, sau pe forum, voi incerca sa va raspund in cel mai scurt timp.

Va multumesc pentru intelegere.
Reclame
Statistics

Utilizatori online: 1
Vizitatori: 1
Membri: 0
copyright © donmarius 2009 - 2021