Buna Vizitator, Login | Inregistrare
e-World, noi cautam internetul pentru tine®
v2b6


Categorii
Stiinta [30]
ce mai apare nou, ce se mai descopera
IT [11]
noutati din lumea IT
Economie/Politica/Social [12]
Sanatate/Stil de viata [18]
Prezentari [1]
se vor descrie anumite produse, cum sa imbunatati performata la ele
Divertisment/Monden [12]
Stiri mondene
Istorie [10]
Personal [4]
Paranormal [4]
Parteneri

Valid XHTML 1.0 Transitional Certificare W3C pe codul sursa din sablonul site-ului. Vezi versiunea v2b4.

Main » Sanatate/Stil de viata

Un expert britanic, specializat in cercetari asupra somnului, considera ca membrii unui cuplu se bucura de o sanatate mai buna si de o relatie mai solida daca dorm separat.

In opinia dr. Neil Stanley, care lucreaza intr-un laborator de cercetari asupra somnului la Universitatea Surrey, obiceiul cuplurilor de a dormi in acelasi pat nu e atat de bun cum se crede. Prezenta partenerului, miscarile lui, sforaitul, faptul ca fiecare dispune de un spatiu prea mic tulbura somnul, ceea ce, cu timpul, are efecte nefaste asupra organismului, afectand sanatatea fizica, mentala si emotionala.

Dr. Stanley sustine ca proasta calitate a odihnei nocturne mareste riscul de a suferi de depresie, boli cardiace si atacuri vasculare cerebrale, dar si riscul de divort.

Daca un cuplu doarme bine in acelasi pat, nu-i nevoie de nici o schimbare dar, daca prezenta partenerului va ... Citeste mai mult »
Categoria: Sanatate/Stil de viata | Vederi: 859 | Adaugat de: donmarius | Data: 11.Sep.2009 | Comentarii (0)

Senzaţie de arsură în partea superioară a abdomenului, dureri insuportabile ale stomacului, aciditate gastrică, greaţă. Recunoaşteţi semnele. Toamna este anotimpul în care numărul persoanelor care suferă de gastrită creşte. Gastrita sau ulcerul apar din cauza infecţiei cu o bacterie, sau din cauza anumitor medicamente precum cele antiinflamatoare. "Acestea atacă stomacul, iar gastrita se vede numai în urma unei analize endoscopice sau la biopsie". Medicii nutriţionişti spun că persoanele care sunt diagnosticate cu această afecţiune trebuie să aibă grijă ce mănâncă, deoarece starea lor se poate înrăutăţi, în special în această perioadă.

Astfel, oul fiert calmează aciditatea gastrică. "Oul trebuie să fie moale, şi în nici un caz prăjit, deoarece, în caz contrar, stomacul trebuie să «muncească» mai mult, iar aciditatea gastrică este stimulată". Lactatele şi brânzetur ... Citeste mai mult »
Categoria: Sanatate/Stil de viata | Vederi: 885 | Adaugat de: donmarius | Data: 11.Sep.2009 | Comentarii (0)

Viroze respiratorii şi răceli – astea sunt pericolele care ne pândesc organismul în perioada aceasta. Orice fluctuaţie de temperatură ne pune sistemul imunitar la încercare. Medicii spun că, mai ales în perioada schimbărilor bruşte de temperatură, ne îmbolnăvim de viroze respiratorii sau răcim.

Medicul nutriţionist Viorel Tiberiu Mogoş de la Institutul de Nutriţie şi Boli Metabolice „Nicolae Paulescu” din Bucureşti spune că în această perioadă alimentaţia noastră trebuie să fie una bogată în vitamine şi minerale, deoarece astfel ne întărim sistemul imunitar. Aşadar, nu fugiţi de legume, lactate, fructe şi grăsimi vegetale.

Astfel, ceapa este un bun antiseptic, antiviral, antibacterian şi antifungic. „Aceasta trebuie mâncată în stare naturală, în niciun caz fiartă sau prăjită, deoarece prin aceste proceduri i se distrug calităţile sale antiv ... Citeste mai mult »
Categoria: Sanatate/Stil de viata | Vederi: 773 | Adaugat de: donmarius | Data: 02.Sep.2009 | Comentarii (0)

In S.U.A. un nou tip de virus cu potential mortal a inceput sa inspaimante iubitorii si crescatorii de caini din America.

Pana in prezent, virusul gripei canine, denumit de cercetatori H3N8, a dus la moartea unui caine dintr-o canisa aflata in cadrul Virginia’s Fairfax County Animal Shelter, aceiasi cercetatorii fiind de parere ca virusul s-a raspandit deja in cel putin 4 alte state americane, precum Colorado, New York, New Jersey si Virginia.

In canisa respecitva a murit deja un ogar de tip whippet, iar 26 alti caini prezinta simptomele infestarii. Virusul gripei canine a fost identificat pentru prima data in anul 2004, dupa ce laboratorul Universitatii din Florida a analizat mostrele de fluide si tesut primide de la un alt ogar care murise in urma unei stranii afectiuni respiratorii.

Edward Dubovi, directorul centrului de virusologie din cadrul Cornell’s ... Citeste mai mult »
Categoria: Sanatate/Stil de viata | Vederi: 802 | Adaugat de: donmarius | Data: 30.Aug.2009 | Comentarii (0)
« 1 2 3
Reclame
Statistics

Utilizatori online: 1
Vizitatori: 1
Membri: 0
copyright © donmarius 2009 - 2024